Mööbli demontaaž äriobjektidele

Meie mööbli demontaažiteenus pakub täisteenust erinevate esemete lahtivõtmiseks, muutes nende ettevalmistamise transportimiseks, ladustamiseks või utiliseerimiseks maksimaalselt lihtsaks ja ohutuks. Pakume professionaalset lähenemist, mis sobib ideaalselt kontoritele ja teistele äriruumidele.

Kui teil on suuremad elemendid — kontorilauad, toolid, dokumendikapid või vaheseinad, siis meie spetsialistid võtavad need ettevaatlikult lahti. Näiteks lauad saab demonteerida lauaplaatideks ja jalgadeks, dokumendikapid aga usteks ja riiuliteks, mis võimaldab neid hõlpsasti ja turvaliselt ruumist välja viia ilma kahjustusteta.

Sisseehitatud mööbli, sealhulgas köögimööbli ja riidekappide demontaaž toimub nii, et seintes ja põrandates ei tekiks kahjustusi. Kui plaanite remonti, eemaldavad meie meistrid ettevaatlikult kapid, lahtivõtavad lauaplaadid ja eemaldavad kinnitusdetailid, kahjustamata pindu.

Sisseehitatud kontorimööbli, nagu köögimööbel või sisseehitatud hoiustamissüsteemide demontaaž toimub samuti seintes ja põrandates kahjustusi vältides. Kui plaanite kontori renoveerimist või uuendamist, võtavad meie meistrid ettevaatlikult elemendid lahti, eraldavad lauaplaadid ja eemaldavad kinnitusdetailid, et pindadele mitte kahju tekitada.

Kui teie mööblisse on paigaldatud tehnika, nagu kohvimasinad või konditsioneerimisseadmed, siis meie spetsialistid lülitavad need ohutult välja, vältides elektriühenduste kahjustusi ning tagades seadmete edasise töökindluse.

Pärast demontaaži hoolitseme teie kontorimööbli ettevalmistamise eest transportimiseks või ladustamiseks. Kasutame spetsiaalseid kaitsematerjale, nagu kile ja papp, et vältida kriimustusi ja kahjustusi transportimise käigus.

Meie kogenud meistrid töötavad kiiresti ja hoolikalt, kasutades professionaalseid tööriistu, mis tagavad teie kontorimööbli säilimise ja võimaluse selle edasiseks kokkupanekuks ilma probleemideta.

Võtke meiega ühendust, et saada lisainfot ja individuaalset pakkumist teie äri mööbli demontaaži teenuse kohta!

    Päringu vorm

    Mööbli paigalduse ja montaaži hind sõltub keerukusest ja algab al. 90€