Mööbli demontaaž

Mööbli demontaažiteenus hõlmab kõiki töid mööbli lahtivõtmiseks, et seda oleks mugav transportida, ladustada või utiliseerimiseks ette valmistada.

Kui teil on suur kapp, voodi või diivan, siis meie meistrid võtavad selle ettevaatlikult lahti. Näiteks, garderoobikapp demonteeritakse ustest, riiulitest ja külgpaneelidest. See on oluline, et mööbel saaks turvaliselt välja viia uste kaudu ja et seda protsessi käigus ei kahjustataks.

Kui mööbel on seinte või põranda sisse ehitatud, nagu köögimööbel või riidekapid, siis meie spetsialistid eemaldavad selle ettevaatlikult, kahjustamata pindu. Näiteks, kui plaanite remonti ja soovite kööki eemaldada, demonteerivad meie meistrid kapid, eraldavad lauaplaadi ja võtavad välja kõik kinnitusdetailid.

Kui mööblisse on paigaldatud tehnika, nagu õhupuhasti, pliit või ahju, siis meie meistrid lülitavad selle ohutult välja. See on oluline, et mitte kahjustada elektrilisi või gaasikonektoreid ning säilitada tehnika töövõime järgmiseks kasutamiseks.

Pärast lahtivõtmist saab mööbli pakkida transportimiseks või ladustamiseks. Spetsialistid kasutavad kaitsematerjale, et detailid ei saaks kahjustada. Näiteks, kapipaneelid mähitakse kile või pappiga, et need transportimise ajal ei kriimustuks.

Meie meistrid töötavad kiiresti ja hoolikalt, kasutades spetsiaalseid tööriistu. See tähendab, et mööbel ei kahjustu ning vajadusel saab selle tagasi kokku panna ilma probleemideta.

    Päringu vorm

    Mööbli paigalduse ja montaaži hind sõltub keerukusest ja algab al. 90€