Professionaalsed kolimisteenused ettevõtetele

Kolimine ei tähenda ainult asjade liigutamist, vaid ka palju väikeseid ülesandeid, mis nõuavad aega ja pingutust: mööbli pakkimine, seadmete ettevaatlik kokkupanek, dokumentide transportimine. Need ülesanded võivad teid kõrvale juhtida olulisematest asjadest. Lahendus on pöörduda professionaalide poole.

Meie spetsialistid tulevad vajalikest pakkematerjalidest: kastidest, kilede ja kaitsekatete abil. Me hoolitseme selle eest, et kõik asjad oleksid korralikult pakitud. Erilist tähelepanu pööratakse hapratele esemetega, nagu tehnika, klaaselemendid ja dokumendid. Iga ese valmistatakse hoolikalt ette transportimiseks, et vältida kahjustusi.

Pärast pakkimist laadime kõik spetsiaalsesse transporti, mis on mõeldud ohutuks transportimiseks. Meie meistrid kannavad mööbli ja kastid ettevaatlikult, hoolitsedes seinte ja ukseavade terviklikkuse eest. Suured esemed, nagu kapid ja lauad, vajadusel demonteeritakse ja pannakse uues kohas kokku.

Uude kohta saabudes laadivad meie spetsialistid asjad välja, toovad need ruumidesse ja paigutavad vastavalt teie soovile. Te ei pea muretsema selle üle, kuidas õigesti mööblit kokku panna või raskete esemete transportimise pärast — kõik need mured jäävad meie hooleks.

Teenuse sisu:

  • Mööbli ja isiklike asjade pakkimine
  • Transport spetsiaalse sõiduki abil
  • Mööbli demontaaž ja kokkupanek vastavalt vajadusele
  • Korrusele tõstmine ja uues kohas paigutamine

Palun võtke meiega ühendust, et saada lisainfot ja individuaalset pakkumist teie ettevõtte kolimiseks. Me teeme kogu protsessi lihtsaks ja mugavaks!

    Päringu vorm

    Mööbli paigalduse ja montaaži hind sõltub keerukusest ja algab al. 90€